|
Načelnik općine Ljubuški, Nevenko Barbarić, u četvrtak je primio kadetske polaznike Rukometne akademije Izviđač, prvake Bosne i Hercegovine. Načelnik je čestitao Rukometnoj akademiji na uspjesima, zahvalio na potpori roditelja polaznika akademije i svim sponzorima, a posebno tvrtki Mucić & Co.
"Oko 600 djece i mladeži, uključeno je u športske aktivnosti u Ljubuškom, iako se čini kao velik broj, to je samo 15 posto učenika. Naša obveza je pomagati sve športove i stvarati više športskih sadržaja u općini Ljubuški", kazao je načelnik. Dekan Rukometne Akademije Izviđač, prof. Ivan Matić, zahvalio je načelniku i općinskim službama na podršci, kao i tajnici, profesorima, trenerima i uredniku lista «Akadem-i-ja», koji su uvelike zaslužni za uspjeh akademije i «uspjeh momaka koji su najbolji u BiH».
Istaknuo je da u današnje vrijeme, baviti se sportom ne zahtijeva samo učenje vještine igranja, treniranje i znanje o športu, već i životno obrazovanje. S ponosom je naglasio da prepoznatljivost Rukometne akademije Izviđač seže izvan granica BiH, i to ne samo u Hrvatskoj i Europi, već čak do Australije. Dekan Matić, načelniku je u znak zahvalnosti uručio zahvalnicu akademije, njen program rada i prva dva broja lista «Akadem-i-ja». Tihana Brajković,Dnevni list
|
Je u Grljevicima je puštem u rad vod...
ko mi uvede xDSL u GRLJEVIĆE dobit ...
"Izgradnja ovog vodovoda kasni ve...
curam svaka čast, a neka se uprava z...
bolan uspjeh je izgubit od prvaka hrv...